The annual MARS / WAMS International Assembly meeting

Loading...

The annual MARS Directors meeting and WAMS International Assembly meeting “Future perspectives for marine sciences” was held from 26 to 28 March in Amsterdam, the Netherlands. The meeting has been both successful and productive. Discussions where held on important subjects for the future of both MARS and WAMS.
An important decision that has been made during this meeting is to make an inventory of marine stations around the globe and in this way to revisit the “World Directory of Hydrobiological and Fisheries Institutions” by Robert Hiatt. This initiative is supported by IOC-UNESCO.
(source: Marsnetwork.org)

Als eerste gasten van hun net gerenoveerde Theater / Studio werden we hartelijk verwelkomt door Iva en Petar Mandick. Ongeveer 40 directeuren van internationale zee-onderzoeks stations van 25 Europese landen, met enkele gasten uit Canada, Japan en Australie, kwamen van 26 tot 28 maart 2014 in Amsterdam bijeen om het onderzoeks-beleid voor de komende jaren uit te stippelen. De vergaderruimte, geboekt via “Inspiratie op Locatie” ligt op een prima locatie – rustig gelegen ten opzichte van het centrum en station, en toch op loopafstand. De ruimtes hebben een niet alledaagse indeling, maar waren daardoor juist voor een vergader-gezelschap als het onze, met verschillende wensen, zeer geschikt. Er is een goede persoonlijke service, Iva en Peter zijn prettig in de omgang, hebben steeds een luisterend oor, en zorgen voor een soepele “handling” (ook als er de zoveelste verandering in het programma staat aan te komen). En last-but-not-least de prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig, zeker voor een locatie in Amsterdam. Het verblijf in theater-studio was dan ook een waar genoegen – voor herhaling vatbaar, wat unaniem door de deelnemers van de vergadering werd beaamd. Succes met jullie fantastische theater/studio en jullie klantvriendelijke benadering.

Vriendelijke groet, namens de European Foundation for Marine Research Institutes and Stations (MARS) – Prof.Dr. Herman Hummel

RELATED EVENTS

SCHRIJF EEN REVIEW

Review us on Google
Review us on Facebook

TESTIMONIALS

Bedankt voor de goede service! Jullie hebben een prachtige ruimte. In het voorjaar komen we graag weer terug.
COEN LUIKEN, Overload Worldwide
Een succesvolle Inspiratiemiddag. We waren zeer tevreden over de accommodatie en de fantastische ontvangst.
KATHY VAN VEERDEGEM,
VUmc
Succes met jullie fantastische theaterstudio en jullie klantvriendelijke benadering.
Prof. Dr. HERMAN HUMMEL, M.A.R.S.
2017-05-15T10:40:14+00:00

Leave A Comment